Kategoriat
Uncategorized

Päivitys

Yllättäen edellisestä kirjoituksesta on mennyt jo hetki. Tarkemmin sanottuna vuosi ja kahdeksan kuukautta.

Tässä tekstissä ja tuossa edellisessä on yhteistä aloitus ”että eipä ole tullut aikoihin tänne kirjoitettua” ja kuvituskuvana ja tekstin aiheenakin ollut kalatiira (lapintiira oikeasti). Kuva (katsokaa edellisestä, en laita uudelleen) on ihan klassikko. Otettu vuonna 2006 ja edelleen tällä viikolla myyty kuvatoimiston kautta kolme kertaa. Miettikää, jos olisin tajunnut ottaa tuolloin 200 samantapaista kuvaa tiiroista ja laittaa ne kaikki silloin myyntiin. Ja ne kaikki olisi myyneet keskimäärin sen kolme kuvaa viikossa. Ei sillä päivätyötä olisi kannattanut jättää, mutta olisiko se johtanut jotenkin muuten menestykseen. No joo, aika kaukana ne 200 myyvää tiirakuvaa tuolloin olisi ollut. Hyvä, että tuli edes yksi.

Innostuin tässä kirjoittamaan sen takia, että innostukseni loppui maksaa tästä blogista rahaa domain nimen kanssa. Päivitystiheys jatkunee täällä niin kuin ennenkin, mutta blogin osoite taitaapi olla jatkossa hankkila.wordpress.com.

Tämän blogin aktiivisin vaihe päättyi jo ajat sitten ja niistä vaiheista on omat kirjoitukset. Viimeinen kymmenen tekstin kuukausi oli maaliskuussa 2013 ja siitä tämä hiipui välikuolemaan lokakuussa 2015, palaten taas vahvasti huhtikuussa 2020. Ja siitä sitten seitsemän tekstiä vajaassa kolmessa vuodessa. On se kova!

Katsotaan miten tämä tästä etenee, mutta blogi jatkuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s