Kategoriat
Yleinen

Sittenkään mikään the end

Tämän blogin piti kuolla lokakuussa 2015. Sitä edellisen kerran kuolema koitti 1.1.2011, joka on sinänsä hauskaa, että tämähän pyöri silloin aika aktiivisesti. Mutta tämän blogin kanssa on ollut aika monta mutkaa matkassa. Se alkuperäinen hankkila.net lähti liikkeelle puhtaasti valokuvablogina. Vanhin minulla tallessa oleva kirjoitus on päivämäärältä 23.6.2005, mutta ennen sitäkin oli joku ihme-viritys-blogi-alusta, josta ei ole enää mitään kirjoituksia jäljellä.

Vuonna 2009 aloin kirjoittamaan juoksemisesta vähän niin kuin anonyymisti, kun se oli siihen aikaan niin siistiä ja tein tuolle oman blogin Bloggeriin. 2011 alussa sitten pistin kiinni tuon alkuperäisen valokuvaukseen keskittyneen hankkila.net blogin ja yllätys yllätys uudelleenbrändäsin juoksublogin hankkila.net -domainin alle ja vaihdoin sujuvasti maastopyöräilyyn ja kirjoittelin aikani siitä. Sitten kyllästyin kisaamaan ja juttua ei enää riittänyt, joten tämä blogi ”kuoli” ja muutti osoitteeseen hankkila.wordpress.com.

Sitten aloin taas kirjoittamaan puoli-anonyymisti blogia, joka ei oikein keskittynyt mihinkään, mutta hauskuus oli siinä, että ehdin koodaamaan pitkästä tavarasta pari kappaletta blogialustoja, jossa ei oikeasti ollut yhtään mitään järkeä.

Toissapäivänä sitten huomasin, että tuon blogin tietokanta oli hävinnyt bittiavaruuteen. Se on juuri sitä, mitä saa, kun käyttää palvelua 0 €/kk veloituksella. En ollut saanut edes mitään varoitusta mitä oli tapahtunut. Eli se oli sitten siinä.

Mitäpä sitten? Taitaa tämä Korona aika saada taas meikässä esiin jotakin luovuutta ja johonkin kai sitä voisi kirjoitella joutessaan, joten miksei sitten tänne. Perutaan tämän blogin hautajaiset ja jatketaan tästä. Ja palataan kirjoitusten osalta enemmän taas sinne viidentoista vuoden taakse valokuvauksen pariin.

Märkä varis rantakivellä
Päätin käydä tänään töiden jälkeen kuvaamassa. Tietenkin alkoi satamaan ja olosuhteet olivat mitkä olivat. Jäipä sentään yksi märkä varis kennolle. Osta uusi objektiivi ja tilaat varmuudella vähintäänkin sateen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s