Kategoriat
Uncategorized

The end

Rehellisesti sanottuna tämä blogi on nähnyt parhaat päivänsä jo vuosia sitten ja viimeisimmät ajat on menty selkeässä saattohoidossa. En myöskään tunne tällä hetkellä pienintäkään paloa kirjoitella tänne omasta kuntoilustani, joka on ollut blogin kantava ajatus vuodesta 2009 alkaen.

Kaikki alkoi juoksemisesta ja vaihtui jossakin vaiheessa maastopyöräilyyn. Välillä tuli kirjoitettua lähes päivittäin ja ennätys oli 25 tekstiä kuukaudessa. Katsokaa tuolta oikealta blogiarkistosta, sieltä näkee kuukausikohtaiset määrät ja laskevan trendin kohti tätä päivää.

Onko sitten kaikki loppu? Tähän pitää lainata erästä hyvää ystävääni ”kun pessimisti sanoo, että tämän huonommin ei asiat voi olla, niin optimisti vastaa, että kyllä voi….”, eli tavalla tai toisella minusta kuullaan edelleen. En suostu vaikenemaan. hankkila.net domain kuolee todennäköisesti seuraavassa uusintakierroksessa. hankkila.me ohjautunee johonkin, tosin brändiohjausryhmä ei ole vielä yksimielinen miten/missä/millä tälle saadaan paras mahdollinen value. Näillä näkymin tähän mennessä julkaistut 624 tekstiä + tämä + se viimeinen tulevat näkymään osoitteessa hankkila.wordpress.com niin pitkään kuin WP suostuu ilmaiseksi blogeja näyttämään.  Ja cliffhangerina vielä se, että olen koodannut oman blogialustan, joka pyörii jo jossakin (yksi blogi löydettävissä, kun tietää miten etsiä) ja ehkä tulen sen kautta jatkamaan myös tätä kuntoilu/maastopyöräily -aihetta ennemmin tai myöhemmin (jos milloinkaan). Eli tämän tiedon julkaisemiseen varaan ”se viimeinen” kirjoituksen tähän blogiin.

Ja loppuun  erityismaininta ja kiitos henkilöille, joiden tiedän lukevan tai ainakin lukeneen tätä blogia.

  1. muta, olet luonut uskoa siihen, että ”vanhanakin” voi kuntoilla kovaa ja blogata aktiivisesti (taitaa meillä olla pari kuukautta ikäeroa).
  2. Avanade Multisport. Ollaan ajettu kilpaa maastossa ja välillä olen ollut ennemmin maalissa ja useammin sinä. Katsotaan, jos saan rakennettua itseni kuntoon kaudelle 2016 ja raahauduttua vieläpä lähtöviivalle.
  3. Pasi A. Et sitten kertonut, että sinullakin on blogi? No löytyi ihan sattumalta, kun katsoin statistiikkaa mistä tälle sivustolle on päädytty. Myy Cube ja osta Pivot, tosin meikän ei ole myynnissä.

… ja supererityismaininta omalle äidilleni, joka on tätä kautta kuullut muutamista maastopyöräilyn aiheuttamista vammoista pojalleen 🙂

Ei muuta kuin jatkakaa sitä mitä teette ja mistä olette ylpeitä. Kireitä ketjuja ja lenkkarin nauhoja (tai ainakin sopivasti kiristettyjä nauhoja). Ja jälleen kerran, näillä mennään!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s