Kategoriat
Uncategorized

Helatorstai 14.5.2015

Edellinen kirjoitus alkaa uhkaavasti lähestymään kahden kuukauden ikää, joten lienee aika hakata hieman macbookin näppäimiä.

Lyhyesti voin todeta harjoittelun olleen hyvinkin maltillista ja mukaan on mahtunut lähes viikon tauko matkailun merkeissä. Vuoden takaiseen nähden kisakunto on lähes olematon, joten mielenkiinnolla odotan ensimäistä kisaa joko Aulangolla tai sitten täällä kotimaisemissa Korsossa. Kummankaan osalta en ole käynyt katsomassa mitään kisainfoa järjestäjien sivuilta, mutta kaipa ne kisat tosiaankin ovat ensi viikon lauantaina ja sitä seuraavan viikon sunnuntaina. Aulangolle menon päätän ihan viime metreillä ja todennäköisesti maksan siitä suolaisen jälki-ilmoittautumismaksun. Korsoon taas voisi periaatteessa ilmoittautuakin ihan ajoissa, jottei sekään jää sitten ajamatta.

Ei se kunto tosiaankaan ihan huipussaan ole 1-2 tunnin satunnaisella lenkkeilyllä, mutta siitäkin huolimatta tänään ajamani kisasimulaatio (n. 35 km) Korson maratonin maisemissa antoi pientä valonsädettä tulevasta. Veikkaisin kuitenkin olevani nyt 10 min huonommassa kunnossa verrattuna vuoden takaiseen Korson kisaan ja tuskinpa tuota otetaan kiinni parissa viikossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s