Kategoriat
harjoittelu

Maanantai 16.3.2015

Tuolla harjoittelu -sivulla on ollut hiljaista viimeisten parin viikon aikana ja annetaan pienimuotoinen meriselitys lähes kryptisessä muodossa…

echo $stressi = substr(strrev("työ"),-2);

Lyhyesti voin todeta, että ”Alles in Ordnung”, mutta jonkun herätyksen/ravistuksen tuossa matkalla sain ja niinpä viimeisten viikkojen aikana harjoittelulle varatusta ajankäytöstä puolet on mennyt muuhun itsensä kehittämiseen. Havaitsin myös samalla, että vapaa-ajan toiminta on fokusoitunut aika vahvasti juurikin maastopyöräilyyn, mutta näköjään muutakin elämää ihmisellä voisi olla.

Niinpä olen tässä priorisoinut asioita hieman uuteen järjestykseen ja lopputuloksena ”raaka räkäposkella reenaaminen” (rrr) saa jäädä tälle kesälle pienempään rooliin. Tai eniten tuo päätös vaikuttaa lopputalven ja alkukevään tekemisiin, koska työmatkapyöräilyn myötä harjoittelutunnit tulevat varmastikin nousemaan sinne normimääriin ja viikonloppuisin pitkät treenit on varmasti edelleen ohjelmassa… Mutta selkeää muutosta tulee sitten kisaamiseen. Todennäköisesti tulen ajamaan ainoastaan lähiseudun kisoja (n. 100 km säteellä) plus muutaman poikkeuksen, jolloin ohjelmaksi muodostunee typistetty kausi 2015:

  • Aulanko
  • Korso
  • Valkeakoski
  • Taivassalo
  • Luukki

Mitään ei ole edelleenkään kiveen kirjoitettu, mutta näillä suunnitelmilla mennään toistaiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s