Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 1.3.2015

Viikko kasaan…

Viikko numero mikä lie suoritettu ja siinä sivussa vuoden lyhin kuukausi. Ja pikaisella tarkastuksella helmikuu 2015 oli kokonaisuudessaan laiskempi kuin vuotta aikaisemmin, mutta onneksi sentään pyörän päällä on tullut viihdyttyä… voimatreenin kustannuksella tietenkin. Loppupeleissä maastopyöräkisassa ajetaan kuitenkin pyörällä ilman painonnostorasteja, jos ei nyt ihan ääriolosuhteissa kisata.

Ja alkuperäisen suunnitelman mukaan mennyt viikko oli ns. lepoviikko, joten siihen vedoten suoritin pientä keventelyä ja harjoittelin vain puoli tuntia enemmän kuin viime viikolla. Ei toimi harjoittelun ohjelmointi tällä hetkellä, mutta edelleenkin lopputulos ratkaisee. Mutta vähitellen tässä on pakko alkaa lisäämään tunteja muutenkin kuin työmatkapyöräilyn merkeissä (sekään ei ole vielä alkanut), eli tulevina viikonloppuina pitkät treenit on venytettävä 3-4 tuntiin ja yli.

blogi010315

Ja siinäpä on vasemmalla kuvaa viikonlopun poluista. Silloin tällöin vastaan tulee täysin lumetonta metsää, mutta on sille nastarenkaalle lähtökohtaisesti käyttöä. Lauantaina polut olivat todella hyvässä kunnossa, jopa yllättävän hyvässä, mutta yön aikana jotakin pehmenemistä oli tapahtunut ja tänään äijä joutui tunkkaamaan kaikki vähänkin pitemmät ja jyrkemmät ylämäet. Aika turhauttavaa toimintaa, mutta siitäkin huolimatta viikonloppuun mahtui kaksi hyvää maastotreeniä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s