Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Torstai 26.2.2015

Jälleen kerran alkaa tässä blogissa ote herpaantumaan ja päivitystahti harvenemaan. On siis kevättä rinnassa ja äijä jatkuvasti lenkillä. Not. Teoriassa kevättä voisi olla rinnassa, mutta odotetaan nyt ensin kesäkuulle ja mitataan sitten lumimäärä. Ja ei ne pyörän ketjutkaan tällä tahdilla ehdi vaihtokuntoon venyä. Tosin vaihdevaijerin kuoren sain sunnuntaina kuvan mukaiseen kuntoon ja loppumatkan ajelinkin kiinteällä 32×11 välityksellä. Tämä tasoitti edellisen viikonlopun 32×36 ajelua jäätyneellä vaihteistolla. Ehkäpä näillä kahdella episodilla on joku yhteys toisiinsa.

Joka tapauksessa vaijeri on kuorineen vaihdettu ja matka voi jatkua…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s