Kategoriat
Tekniikka

Uudella alustalla (osa 2)

Jatketaanpa vielä pohdintaa blogialustasta. Tarkoitus ei ole kuitenkaan kyllästyttää harvoja lukijoita, jotka todennäköisemmin käyvät täällä ennemminkin lukemassa kuntoiluun/pyöräilyyn liittyvää kirjoittelua kuin asiaa web-sivustojen ylläpidosta. Mutta pomppiminen alustalta toiselle on ehkä näkynyt (ainakin ulkoasumuutoksena) ja todennäköisesti tulee näkymään vielä lisääkin, joten varoitus siitä.

Muutoksia voi tosiaankin vielä tulla, koska nyt on käynnissä blogin testiaika juuri siellä missä se nyt seisoo ja tähän mennessä kaksi asiaa häiritsee:

  1. muokkausmahdollisuuksien puute (niin kuin itse haluan ne tehdä)
  2. hinnoittelu

Kun tähän vielä lisätään halu ylläpitää ja kehittää omia taitoja tuolla konepellin alla, on mieleeni tullut ajatus toteuttaa myös blogi jossain määrin enemmän itse. Siinä sivussa on mahdollista myös toteuttaa jotakin muuta web-projektia ja sitä kautta oppia jotakin uutta ja ihmeellistä, josta voi olla hyötyä myös todellisessa elämässä. Etenkin kun elämme aikoja, jolloin työelämän osalta kannattaa olla laadittuna myös suunnitelma b, c ja ehkä myös d.

Palataan vielä Blogiin… alusta tulee edelleenkin olemaan WordPress, mutta jotenkin muuten ja jossakin muualla kuin nyt. Sekä jotenkin muuten? että jossakin? ovat vielä avoinna, mutta odotettavissa on nopeita päätöksiä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s