Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 8.2.2015

Niin sanottu kevyempi harjoitusviikko on takana ja jälleen kerran sopivaan rakoon. Viime viikonloppuna kipeää ottanut peukalo ja edelleen olemassaolostaan  muistuttanut niska-hartia-jäykkyys pitivät äijää jäähyllä tiistain ja keskiviikon. Osaltaan liioiteltu kahden päivän lepo oli itse aiheutettua, koska maanantaina ajoin ”vammoista” huolimatta harjoitusvastuksella edelliseltä viikolta siirtyneen VK-treenin ja se ei välttämättä ollut sitä täsmähoitoa peukalo-niska-hartia-alueelle 🙂 Mitäpä sitä ei harjoittelun nimissä tekisi.

IMG_0027Tältä viikolta jäi voimatreenit tekemättä, mutta pyörällä tuli ajettua neljän päivän putki torstaista sunnuntaihin. Määrillä ei voi kehua, mutta parempi tämäkin kuin kokonaan sohvaperunana.

Tänään metsäpolut olivat jo varsin hyvässä kunnossa ja kiitos tästä  kuuluu koiranulkoiluttajille ja ehkä vähän myös kylmenneelle ilmalle. Perjantaina nimittäin meno ei ollut yhtään näin mallikasta vähemmän tampatuilla pehmeillä poluilla.

Mutta tästä taas normaaliin harjoitusviikkorytmiin… pari kovempaa pyörätreeniä, voimatreenit ja siihen sivuun kevyempää lyhyenä ja pitkänä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s