Kategoriat
Tekniikka

Aikansa kutakin…

Kun aloittaa kirjoituksen toteamalla ”aikansa kutakin”, herää lukijassa pelko (tai huojennus) tämänkin blogin loppumisesta tai vaihtoehtoisesti itsensä loppuun rääkänneen kuntourheilijan uran päättymisestä. Ei nyt sentään, en armahda vielä lukijoita enkä myöskään kanssakilpailijoita. Kuntoilun ja harjoittelun puolelle ei ole tulossa mitään muutosta, mutta yllätys yllätys, jälleen kerran tarkoituksena on vaihtaa blogialustaa.

Voihan tämä näyttää päättömältä hyppimiseltä alustalta toiselle, mutta on tässä tullut epämääräisiä blogeja pidettyä jo kymmenen vuoden ajan ja ei niitä vaihtoja niin usein ole tapahtunut… oli se ensimmäinen blogialusta jota en enää muista ja p***a se oli. Sitten tuli itse ylläpidetty WordPress, jota seurasi Blogger ja taas itse ylläpidetty WordPress. Loogisesti seuraavana vuorossa oli taas Blogger ja mikäpä muu se nyt kiinnostaa kuin WordPress. Tosin tällä kertaa palveluna. Reilu pari vuotta ja alusta… onko se nyt niin paha?

Mitä se teiltä lukijoilta vaatii? Ei muuta kuin tämän saman blogin seuraamista. Tässä on pitkä historia takana ja niitä toimivia osoitteita tälle sivustolle on http://www.hankkila.me, http://www.hankkila.net ja juosten.blogspot.com. Tässä vaiheessa suosittelen viimeistään muuttamaan suosikeissa, rss-lukijassa tai oman blogin suositeltavissa sivustoissa olevan osoitteen muotoon http://www.hankkila.me. Kyllä ne muutkin osoitteet perässä tulevat (toivottavasti), mutta jollakin aikataululla tavoitteena on karsia nykytrendin mukaisesti kuluja ja päästä eroon .net -osoitteesta. Saa joku muu vähälukuisen Hankkila -suvun edustaja ottaa sen käyttöönsä… ehkä (€€€).

Ja loppuun historiaa

  • Edellinen blogivaihto Bloggeriin Keskiviikko 9.1.2013
  • Todennäköisesti WordPress käyttöön joskus kesällä 2011
  • juosten.blogspot.com sivuston aloitus: Ensimmäinen kirjoitus
  • Tätä vanhempi historia löytynee jollakin historiahakukoneella…, mutta ensimmäinen minulla tallessa oleva (helposti luettavassa muodossa oleva) teksti löytyy päivämäärältä 23.6.2005. Tosin blogielämää oli aikaisemminkin, todisteet vaan puuttuvat 🙂

</sivuhyppy tekniikkaan päättyy tällä erää>, joten jatketaan kuntoilua!

p.s. Sivupalkissa olevat blogit ovat wp:n arpomassa järjestyksessä. En tiedä mihin järjestys perustuu jne…

p.s.2. Tosin dns asetukset ovat tällä hetkellä ns. vaiheessa (4.2.2015), joten tämä sivu voi näkyä joko vanhassa tai uudessa blogissa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s