Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 1.2.2015

Taas alkaa olemaan viikko paketissa ja kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta riittävällä tarkkuudella sinne päin. Maanantaina kävin ajamassa illalla metsälenkin sykettä nostattavilla tehoilla. Normi voimatreenit sain myös viikkoon mahtumaan ja yhden kevyemmän metsäajelun. Lepopäivää ei ollut tarkoitus viettää, mutta perjantaina olo oli sen verran väsynyt, että päätin jättää treenin välistä ja satsata viikonloppuun. Sääennusteen perusteella ulkolenkki kannatti ehdottomasti sijoittaa lauantaiaamulle ja sunnuntaille sitten harjoitusvastuksella vääntämistä.

Perjantain ja lauantain välisen yön nukuin todella sikeästi ja ilmeisesti vielä huonossa asennossa, koska heräsin aamulla niska/hartia jäykkänä ja kipeänä. Venyttely ja Horse Power eivät kovinkaan paljon tilannetta parantaneet, mutta siitäkin huolimatta päätin lähteä heti aamusta maastolenkille, kun se nyt on siinä ohjelmassa. Ensimmäisen pyörätiekilometrin aikana mietin jo kotiin palaamista, mutta hammasta purren eteenpäin. Kaikki menikin kohtalaisen kivuttomasti ensimmäiset kolme varttia, mutta sitten yhdessä laskussa oli yllättävä kuoppa/patti yhdistelmä, johon ehdin kyllä saada vauhtia pois, mutta keulan toiminta tuossa yllätti ja niin kuski muuttui matkustajaksi ja lopputuloksena oli pienimuotoinen kaatuminen, jossa tietenkin onnistuin venäyttämään peukalon kohtuullisen kunnolla. Tosiaankin loppumatkasta niska ja hartia unohtuivat, kun kipein kohta olikin tuo peukalo. Eli vanha viisaus ”jos päätä särkee, lyö vasaralla peukaloon” näyttäisi toimivan.

Tänään vaivat eivät ole juurikaan hellittäneet, joten ihan hirveä into ei ole ollut pyörän päälle. Ja se keulakin pitäisi varmaan aukaista, kun ko. Rock Shock RCT3 on kaikissa säädöissä yhtä ”löysä” ja sitä joustomatkaakin on hävinnyt noin 30 mm. Mutta ilman peukaloa työkalujen käyttö on vähän haastavaa… Joten päivän saldoksi jäi koirankusetuslenkki ja epätoivoinen yritys kolata lumia noin puolellatoista kädellä. 

No tästä voi mennä mennä ihan mihin suuntaan tahansa, mutta yritetään kuitenkin ylöspäin 🙂 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s