Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Torstai 22.1.2015

Joko flunssan ensioireet tai sitten ylirasitus… siinäpä ne vaihtoehdot tällä hetkellä. Ei tässä sen suurempaa dramatiikkaa ole, tänään ei vaan äijä ole siinä kunnossa, että lenkille olisi asiaa. Jos kyseessä on ylirasitus, ei se kuitenkaan voi olla mitään kroonista, koska viimeisten kuukausien harjoittelu ei ole ollut kovinkaan ihmeellistä (kuluttavaa), mutta viimeisten päivien osalta lihakset ovat saattaneet ottaa vähän kipeää ja sitä kautta elimistö puolustautuu pienellä kolotuksella, säryllä, kivulla ja väsymyksellä.

Tosiaankin lauantaina ajoin kynnystehotestin, maanantaina metsälenkin, tiistaina voimatreenissä jalat alta ja eilen kepeää intervallia. Ensin kahden setin verran 10 x 1 min / sykepalautuksella ja siihen päälle oli tarkoitus vielä huitaista 4 x 4 minuuttia hitailla kierroksilla jyrkkää virtuaalista ylämäkeä, mutta sen verran oli pehmeää meininkiä, että puolet niistä viimeisistä neljästä vedosta nousi tavoitewateilla ja sitten oli jalat spagettia.

Tällä pohjustuksella päästään sitten tähän päivään. Harjoituksellisesti ohjelma tarjosi kaksi vaihtoehtoa, a) voimatreeni tai b) PK-lenkki pyörällä tai juosten. Itseäni kuunnellen valitsin sitten luovasti salaisen vaihtoehdon c) lepo, eli 1 h kävelylenkki koiran kanssa.

Lähdetään siitä, että huomenna harjoittelu jatkuu. Ei tässä vaiheessa voi levätä, kun ensimmäiseen kisaan on enää 107 päivää 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s