Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 18.1.2015

Taas kerran tuli suoritettu diy (tee-se-itse) kynnystehotesti suurin piirtein tällä tyylillä. Jos tuloksia on uskominen suoraan sellaisenaan, pientä +10 watin kehitystä on päässyt tapahtumaan. Ja vuoden takaiseen n. +8,5%. Tietenkin kaikki tämä sillä olettamalla, että Powertap on pysynyt samassa tarkkuudessa.
Eihän siinä mitään, tällaiset testitulokset ovat niitä pieniä onnistumisia pitkän ja harmaan talven keskellä. Ja onnistumisia tarvitsen, koska sitä ns. leipälajia, eli maastopyöräilyä olen päässyt aika vähän harrastamaan viimeisten viikkojen aikana. Itse asiassa edellisen kunnon maastolenkin ajoin tämän vuoden ensimmäisenä päivänä. Eipä tuonne metsään ole niin hirveä hinku tässä vaiheessa vuotta, mutta…
Tiedä sitten onko huolestuttavaa vai ei, mutta maastopyörätkin ovat saaneet olla ajamisen lisäksi rauhassa myös tuolla ”pyöräpajan” puolella, eli eipä ole viritysinto päällä tällä hetkellä. Suoraan tästä kärsivät lähinnä germaanien verkkokaupat ja lähettifirmat. Ehkäpä meikän pyörätilanne on tällä hetkellä ihan ok. Periaatteessa ostoslistalla on edelleen jäykkäperään X01:n takavaihtaja + vipu, mutta pitänee katsoa keväämmällä uudelleen, koska todennäköisesti jäykkäperällä tulee kuitenkin ajettua vielä talvilenkkiä, jolloin nykyinen 1×10 viritys saa hoitaa homman.
Kohti uutta viikkoa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s