Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 11.1.2015

Lähes pari viikkoa on tammikuuta taivallettu ja aika yllätyksetöntä tämä meno on ollut. Sää juuri sitä mitä se tähän aikaan tuppaa olemaan, tosin tälle päivälle heitti 10 senttiä lunta. Olisi pitänyt katsoa sääennuste ajoissa ja käydä eilen maastossa ja tänään trainerilla, mutta tulipa sitten ajettua sisällä molempina päivinä. Ja yllätyksettömän tylsää se kampien pyöritys paikallaan on kahden tunnin ajan, vaikka siinä yrittää katsoa elokuvaa samalla.

Treenitkin on sujuneet ihan yllätyksettömästi (joka on siis hyvä asia). Jääräpäisesti treenaan edelleen n. 8 tuntia viikko, vaikkakin havaintoja on kuntoilijoista, jotka ylittävät tässä vaiheessa vuotta jo 18 viikkotunnin rajan. Eteenpäin vaan omalla (varastetulla) harjoitusfilosofialla, eli mahdollisimman paljon mahdollisimman vähällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s