Kategoriat
harjoittelu

Sunnuntai 16.11.2014

Heitetäänpä tähän rakoon sattumanvarainen viikkoyhteenveto. Tuskin syksyn mustimpien hetkien harjoittelu ketään kiinnostaa (ei ainakaan minua), mutta pidetään blogia näin elossa. Viimeiset pari viikkoa ovat olleet paluuta harjoittelun arkeen. Edelleen annan inspiraatiolle ja fiilikselle tilaa, mutta tietyt avainharjoitteet on nyt kalenteriin ohjelmoitu ja niiden myötä jälleen kerran tavoitteena on tiukkakuntoinen mtb-maratoonari tulevalle kaudelle.

maratoonari vai mukavuudenhaluinen sohvaperuna?
Päätinpä myös kirjata harjoittelun näkyviin tuonne Harjoittelu -osioon (ainakin tässä Blogger ulkoasussa löytyy tuolta sivun ylälaidasta). Menköön nyt manuaalisesti, koska en ole löytänyt vielä mitään fiksua tapaa esittää tuota tietoa mistään sellaisesta pilvipalvelusta, mihin nuo harjoitustiedot automaagisesti tallentuvat.
Tässä vaiheessa vuotta harjoittelu ei ole meikällä mitään tuntien keräämisen riemua, kun volyymia ei enää tule puoli-ilmaiseksi työmatkalenkkeilystä ja näin ollen arki-illan treeni on noin tunnin mittainen tai alle. Tähän päälle yksi lepopäivä sekä pari pidempää lenkkiä viikonloppuna ja näin päädytään 6-8 viikkotunnin lukemiin. Toisaalta löysät ”tuntienkeräily” lenkit on tästä karsiutuneet pois.
harjoittelu eri sykealueilla viimeisten 28 ja 365 päivän aikana
Kuluneesta viikosta vielä sen verran, että tavoitteena oli käydä kokeilemassa 5 km maantiejuoksukisa, mutta keksin taas riittävän hyvän tekosyyn anaerobisen tuskan välttämiseksi ja kävinkin ajamassa maastolenkin. Nyt vähän harmittaa, mutta minkä teet, kun et viivalle mee? Jep, näissä tunnelmissa jatkuu tarina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s