Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 2.11.2014

Jokunen viikko (kolme) on mennyt edellisestä päivityksestä. Tiukin ylimenokausi olikin jo siinä vaiheessa takana (täyslepo) ja ensimmäiset hapuilevat treeniaskeleetkin tehty. Viimeisten viikkojen treenimäärissä ei ole juurikaan kehumista, mitä nyt juoksulenkkejä on takana enemmän kuin edelliseen puoleentoista vuoteen yhteensä. Menokin tuntuu maistuvan niin hyvin, että voisin käydä yrittämässä 5K ennätystä marraskuun maantiejuoksu cupissa. Voi olla ihan realistinen tavoite, koska matka on meikälle sen verran harvinainen ja edellisen ja ainoan kerran olen juossut sen joulukuussa 2009. Yleisesti ottaen kuntotaso on nyt varmasti parempi, mutta 50 juoksukilometriä pk-lenkkeilynä ei välttämättä vielä riitä. Onhan tässä kaksi viikkoa aikaa ja kaiken järjen mukaan ei näillä määrillä jalkoja ainakaan rikki saa (kop, kop, kop).

Joka tapauksessa juokseminen maistuu pitkästä aikaa hyvälle ja sata varmasti tekee hyvää myös maastopyöräilylle. Siitä sitten toiseen oheistouhuun, eli voimaharjoitteluun. Tämän käynnistäminen tuntuu tällä hetkellä vähän vaikealta ja pitää yrittää miettiä tarkemmin miten tämän kanssa etenen. Siitä ehkä lisää myöhemmin. Ja sitten siihen päälajiin. Tässäkin tunteja on tullut kerättyä viimeisten viikkojen aikana. Ei hurjasti, mutta ajankohtaan nähden ihan riittävästi. Maantie- ja cx-lenkit ovat varmastikin jo takanapäin, koska yhdistetty maantie-cx-ohjus on nyt kiinnitetty harjoitusvastukseen ja ensimmäiset kaksi sisätreeniä suoritettu. Tämäkin herätti ajatuksia ja ehkä tästäkin lisää myöhemmin. Muuten pyöräily onkin ollut sitä itseään, eli maastoajoa. Eilen olin pitkästä aikaa mukana porukkalenkillä ja hyvää settiä oli, vaikkakin olin itse suurimman osan ajasta keulilla suuntaa näyttämässä. Siitäkin huolimatta tai juuri sen takia tajusin taas omassa tekniikassa olevan parannettavaa. Tai enneminkin kyseessä on rohkeuden puute. Ajattelin sitten käydä tänään harjoittelemassa joitakin spotteja, mutta aamun vesisade ei tässä tapauksessa auttanut asiaa yhtään ja niinpä sitten nöyrryin loppujen lopuksi juoksulenkille.

Mutta ei muuta kuin treenaamaan tekniikka kuntoon 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s