Kategoriat
harjoittelu

Sunnuntai 12.10.2014

En ihan suoriltaan muistanut milloin olen edellisen kerran käynyt juoksulenkillä, mutta onneksi tuon tiedon selvittämistä varten on olemassa harjoituspäiväkirjat… no joo, koiran kanssa jouluaattona 2013 ja itsekseen 19.8.2013. Noin 10-14 kuukautta sitten. Jo oli aikakin.

Koska päätin pitää ainakin viikon pyöräilytauon, jouduin vieroitusoireiden takia laittamaan tänään lenkkarit jalkaan ja suuntaamaan juoksulenkille. Olen myös ymmärtänyt, että polkujuoksu on nyt kuuminta hottia, joten reitti oli luonnollisesti maastopyöräilystä tuttua single trackia.

Vaikka jalat olisivat halunneet viedä ties mihin saakka, joku järki päästä vielä löytyi ja sain käännettyä itseni kotiinpäin vajaan puolen tunnin kohdilla ja näin vuoden ensimmäinen juoksulenkki jäi vajaan tunnin mittaiseksi. Ja siitäkin huolimatta huomenna tulen löytämään jaloistani taas uusia kipeitä lihaksia. Tulevalla harjoituskaudella juoksu palaa ehdottomasti harjoitusohjelmaan apulajiksi. Tuskinpa siitä on haittaa, ennemminkin rutkasti hyötyä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s