Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Lauantai 27.9.2014

Tarinaa kertyy nykyisellään vähän, kun kausia alkaa olemaan loppupuolella ja kuski myös. Seitsemän veljeksen XCM karkelot jäivät sitten erinäisistä syistä ajamatta, mutta tavoitteena on edelleen se, että vuoden viimeinen startti on edessäpäin. Eli maanantaina starttaa tämän kauden viimeinen harjoitusviikko kliimaksina XCM-cupin finaali ja sen jälkeen vuorossa olisi totaalilepoa ainakin viikon verran. Siitä sitten katse kohti kautta 2015.

Parin viikon ajan harjoittelu on ollut jo osittain mitä sattuu. Hulluja kokeiluja jne. Maanantaina ja keskiviikkona tein pitkästä aikaa voimatreeniä ja tällä hetkellä jalat ovat viimeisen päälle kipeät. Sellaista katkokävelyn tyylistä etenemistä. Ei ihan optimaalista valmistautumista maastomaralle, mutta vielä on aikaa herkistellä. Ja mikäpä siihen sopii paremmin kuin pitkät maastovedot. Eli huomenna aamusta XCO radalle ja kolme kierrosta tyyliin kovaa, kovempaa ja täysiä 🙂

Vielä on kautta jäljellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s