Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Perjantai 15.8.2014

Elämää Jämin jälkeen? Onhan sitä ja pienoisesta tulospettymyksestä olen myös selvinnyt. Niitä uusia matoja (kilpailuja) olisi ollut tarjolla niin viime kuin tulevalle viikonlopulle, mutta päätin kuitenkin keskittyä treenaamiseen. Viikko sitten väsymys painoi vielä lihaksia ja en lähtenyt Messilään ajamaan Finlandiaa (edes puolikasta). Tulevalle viikonlopulle kisoja olisikin sitten ollut Imatralla, Anttolassa ja Nivalassa. Näistä eniten kiinnosti jälkimmäinen Maraton-cupin osakilpailuna, mutta matkaa kisapaikalle on liikaa.

Mutta harjoitellaan nyt ja palataan viikon päästä kisaamaan kevyesti Korson XCO -kisan harrastesarjassa (se lisenssi puuttuu). Siitä seuraavina kahtena viikonloppuna on vuorossa marakisat, joten tämmöistä kisaruuhkaa en ole kokenut sitten hiihtovuosien. Tämänkin takia pari kisavapaata viikonloppua tähän väliin tuntuu ihan hyvältä. Jopa sitä vuoden päästä kestäisi kisoja vaikka kuutena viikonloppuna peräkkäin… nyt ei pysty.

Joku hiidenkirnu jossakin

Malminkartanon täyttömäki valloitettu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s