Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Perjantai 11.7.2014

Uutta matoa koukkuun, eli huomenna on taas vuorossa mtb-mara. Nyt suuntana Valkeakoski, jossa ajetaan lyhyesti ja ytimekkäästi R-Tech MTB Maraton Powered by Fast.

Valmistautuminen ei ole ollut mitenkään optimaalista, ennemminkin jo valmiiksi kisasuoritusta kuluttavaa. Takareidet ovat ainakin nyt sen verran kipeät, että saa nähdä miten huomenna 60 km maastossa sujuu. Jalkojen osalta ei ole kuitenkaan vaihtoehtoja. Samoilla mennään jokainen lenkki ja kisa.

Valkeakosken jälkeen seuraava koitos on varmaankin jo Jämi84 kolmen viikon päästä, eli harjoittelussa pitää alkaa ottamaan huomioon ko. kilpailun luonne. Paras harjoitusväline lienee maantiepyörä ja kisaan valmistava treeni pitkään tempotehoilla ja lyhyempää kynnystehoilla. Näillä eväillä eteenpäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s