Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Maanantai 7.7.2014

Tahko tosiaankin tuli ja meni. Alkukiihdytyksen siinä ehdin tehdä ja sitten takarengas heitti tubeless-litkut pihalle ja tyhjeni. Sen verran iso vekki renkaaseen tuli, että sellaisenaan maaliin ei olisi ollut asiaa. Unohtui taas kikkakolmonen, jolla matka olisi ehkä vielä jatkunut. Mutta ei näitä kaikkia v********n keskellä muista.

Sen verran se v*****s kuitenkin helpotti sunnuntaiksi, että kävin sitten ajamassa reitin läpi kohtalaisen nopealla vauhdilla. Ja sen jälkeen alkoi uusi hatutus, kun tajusin miten kovaa varsinaisessa kisassa olisin voinut ajaa kaiken osuessa kohdilleen. Näitä sattuu ja pahimmillaan h****tin monta kertaa kaudessa. Revi siinä sitten huumoria 2-2-1 saldolla, joka ei tosiaankaan ole 1.-2.-3. tilat vaan maaliin, keskeytys, ei startannut.

Vastoinkäymistä huolimatta viikkoon on mahtunut taas harjoittelua, tosin volyymeiltään kevyempää, koska nythän tässä toivutaan Tahkon kovasta kisasta (v***t). Näillä mennään kuitenkin (pitkälle) ja viikon päästä lauantaina taas hakataan päätä seinään oikein urakalla ja startataan taas kerran mtb-maralle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s