Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 22.6.2014

Juhannus meni siinä ja vielä kuusi yötä ja sitten koittaa Tahko. Näin se kesä etenee, vaikkakin lämpötilan perusteella voisi olettaa olevan syyskuun. Toki sitä lenkkiä ennemmin ajaa 10 asteen vesisateessa kuin 30 asteen helteessä 😉 Niinpä. Säälle ei mahda mitään, mutta sopivalla pukeutumisella ja huonolla huumorintajulla tästäkin selviää.

Melkein kaikki mahdollinen on taas kerran tehty seuraavaa kisaa ajatellen. Aavistuksen kisakonetta voi vielä virittää, mutta hienosäädöstä tässä korkeintaan on kyse. Ja itse asiassa tuollainen vähän viileämpi kelikään ei yhtään haittaa, jos vaikka sen avulla saan vältettyä krampit. Ainakin Laajavuoressa tuo toimi 🙂
Harjoittelun osalta viikkoyhteenvedot ovat nyt jääneet useamman viikon osalta kirjoittamatta tänne blogiin, mutta eipä siellä mitään ihmeellistä ole ollut. Tunnit ovat pyörineet siinä 10-15 välissä ja kilpailujen myötä jokunen lepopäiväkin on tullut vietettyä (etupainotteisesti). 
Tänään ajoin pitkästä aikaa tee-se-itse kynnystehotestin maantiellä ja tuonkin perusteella kunto on mennyt ihan oikeaan suuntaan. Tosin jalat tuntuivat loppuvan hyvän matkaa ennen hapenottoa. Eli mentiin väsyneillä jaloilla (toivottavasti) tai sitten alaraajat ovat epätasapainossa verenkiertoelimistöön nähden. Pitää tehdä testi uudestaan kolmen viikon päästä ja tarvittaessa analysoidaan asiaa sen jälkeen tarkemmin.
Ei muuta kuin kohti Tahkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s