Kategoriat
pyöräily

Torstai 1.5.2014

Jostakin syystä näin vappupäivän kunniaksi ohjelmaan tuli lepopäivä. Harjoittelulta säästynyt aika tuli kuitenkin käytettyä lähes loppuun asti mietittyyn renkaanvaihtoon.

Maastopyöriä on kaksi ja rengassettejä yhteensä kolme. Talven jäljiltä yhdessä setissä oli vielä kiinni nastarenkaat ja keyvissä ns. kisavanteissa Ardentit. Kolmas setti piti sisällään seka (tai seko) rengastuksen.

Eli kaikki meni vaihtoon. Ralli Ranet kisasettiin, Ardentit toiseen ja kolmanteen Rocket Ron / Ralli Rane yhdistelmää. Ensimmäistä ja toista settiä käytän täpärissä ja viimeistä jäykkäperässä normiajossa.

Jospa noilla sitten pärjäili näin alkuun. Ja kaikki setit luonnollisesti ilman sisärenkaita. Tosin se Rocket Ron ei oikein suostunut vanteelle nousemaan, joten saa viettää yön sisurin kanssa muotoa etsien. Lieneekö apua, mutta en jaksanut alkaa sen enempää ko. renkaan kanssa tappelemaan tai avautumaan fillarifoorumilla tubeles ongelmista 🙂

Vapun myötä vaihtui myös kuukausi ja eipä tuo huhtikuu ihan suunnitelmien mukaan mennyt. Loma oli tiedossa ja sen tuoma harjoittelutauko, mutta siihen päälle vielä podettu flunssa/allergia ja kuukauden harjoittelut jäivät vajaaseen 38 tuntiin ja reiluun 700 km, josta n. 420 työmatkaa ja loppu metsärymistelyä. Ajallisesti ja määrällisesti sentään enemmän kuin vuosi sitten.

Huomenna harjoittelu jatkuu työmatkapyöräilyn parissa ja viikonloppuna on tiedossa porukkalenkki ja yksi kovempi rutistus, jonka avulla voisi alkaa herättelemään kehoa ensimmäistä kisaa varten. Jees, pitääpä lähteä katsomaan onko ilmat pysyneet renkaissa vai joutuuko tässä vielä suorittamaan erinäisiä renkaan hölskytyksiä, pomputuksia ym. erikoisia liikkeitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s