Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 16.3.2014

Kalenteri näyttää maaliskuun puolta väliä ja maassa on lunta. On siis talvi. Vaikea sitä on ollut menneellä viikolla uskoa, kun lämpömittari on näyttänyt kymmentä (plus) astetta, olen päässyt ulkoiluttamaan maantiepyörää ja käymään terassilla 🙂 tavallaan ennätyksiä kaikki. Mutta eilen sää palautui taas lähemmäs sitä mitä sen kuuluu tässä vaiheessa vuotta olla. Eli ei voi alkaa takatalvesta valittamaan, kun maaliskuu lasketaan vielä talvikuukaudeksi!

Tuo 10-15 cm lunta toi taas metsään vallan mielenkiintoisen ajokelin. Vähän on meno raskaampaa kuin kesällä, mutta kuntoahan tässä ollaan kehittämässä. Tänäänkin tätä kivaa tuli tehtyä kahden lenkin verran.

Voimatreenissä olen joutunut antamaan jo vähän periksi, mutta onhan sitäkin jo hurjat 2,5 kk takana. Periksi antaminen tarkoittaa tässä tapauksessa yhdestä treenistä luopumista, mutta ne jäljellä jäävät kaksi on mennyt ihan normikovalla intensiteetillä. Katsotaan nyt montako treeniä ensi viikolle onnistuu. Normi maanantai (salil eka) ei taida huomenna onnistua, sen verran tämän päivän treenit ainakin nyt väsyttää.

Maanantai, voimatreeni
Tiistai, ap normi/cx. ip normi/cx
Keskiviikko, voimatreeni
Torstai, lepo
Perjantai, ap normi/cx. ip tempo/cx
Lauantai, maastolenkki / mtb
Sunnuntai, ap. maastolenkki / mtb. ip porukkalenkki /mtb

Yhteensä: noin 11 h hikoilua.

cx = cyclocrossari maantiekiekoilla
mtb = maastopyörä
normi = perus pk-lenkki / työmatka noin 1 tunnin suoritus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s