Kategoriat
Uncategorized

Lauantai 1.3.2014

Tänään oli vaihteeksi vuorossa ”tee-se-itse-kynnystehotesti”. Suorituksen toteutukseen vaaditut välineet tälläkin kertaa:

  • polkupyörä mallia Ridley
  • harjoitusvastus
  • PowerTap -wattimittari
  • kannettava
  • ANT+ usb-tikku
  • TrainerRoad -softa
  • musiikkia

Olosuhteet eivät olleet tälläkään kertaa optimaaliset, koska jalat olivat vielä suhteellisen kipeät keskiviikon superjalkarääkistä ja tuo verotti varmasti jokusen watin lopputulosta. Lämmittelyvaiheessa suoritettu 5 minuutin kovatehoinen veto meinasi viedä viimeisenkin uskon testin läpäisemisestä näillä jaloilla, mutta siitäkin huolimatta aloitin varsinaisen 20 minuutin rääkin. Olen huomannut, että parhaiten saan ajettua testin tasaisella ja kovalla teholla, kun jaottelen suorituksen 5 minuutin pätkiin. Ensimmäisellä päästään käyntiin, toinen on pelkkää suorittamista, kolmas taas taistelua itsensä kanssa ja neljäs on jo niin lähellä maalia, että ei voi muuta kuin ajaa minkä pääsee.

Taktiikka toimi ja palkinnoksi tuli n. 3 % parannus kynnystehoon verrattuna edelliseen 5 viikon takaiseen testiin. Ja mikä tärkeintä, vuoden takaiseen kehitystä on tullut jo 13 %, joten suunta on varsin hyvä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s