Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 16.2.2014 / viikkoyhteenveto

Viikon kuntoilukattaus on nyt nautittu ja vuorossa on jälkien siivous, eli viikkoyhteenveto.

Voima. Kuusi viikkoa voimatreeniä takana ja tässä vaiheessa homman pitäisi kulkea jo vallan mallikkaasti. Jalkatreenissä onkin tullut selkeää kehitystä ja tästä on hyvä jatkaa vielä seuraavat kuusi viikkoa. Yläkropan puolella on kehitystä havaittavissa, mutta toisaalta myös paikallaan junnaamista. Katsotaan mitä tälle voi tehdä. Viikon saldona kuitenkin ne tutut kolme treeniä (maanantai, keskiviikko, perjantai).

Lajiharjoittelu. Harjoitusvastuksella ajoin kolme kertaa, joista tiistaina vk1 -tasoinen lenkki, torstaina palauttava ja lauantaina pitkiä intervalleja kynnystehon molemmin puolin. Viikon päätteeksi ajoin tänään reilut 2 tuntia maastopyörällä pyöräteitä pitkin.

Tunnit eivät edelleenkään ole mitään hurjia, mutta sitäkin enemmän yritän panostaa jokaisen treenin laatuun. Hieman yksinkertaistaen tämä ”laatu = reipas/kova lenkki” -ajattelu sai minut epäilemään tekemisen järkevyyttä, mutta paluu oman harjoitusfilosofiani alkulähteille palautti lapsenuskoni siihen, että oikealla tavalla tätä tulee tehtyä. Tuo oma näkemykseni harjoittelusta vaatia oman juttunsa, mutta katsotaan saanko sen laiskana miehenä koskaan kirjoitettua.

Kuitenkin näissä merkeissä matka jatkuu. Ensi viikkolle pitää tulla enemmän tunteja ja sitä seuraavalla viikolla taas vähän kevennystä ja ”tee se itse kynnystehotesti”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s