Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 19.1.2014 / viikkoyhteenveto

Tarkastuslaskennan perusteella vuorossa on viikkokatsaus 2/39. Tai riippuu mihin näitä laskee… Korso 2/20, Tahko 2/25, Jämi 2/30, Luukki 2/35… näköjään nuo neljä kisaa ovat viiden viikon välein. Mistä sitten tulee 39? Ajattelinpa nyt harjoitella jollakin tavalla määrätietoisesti ja ohjelmoidusti aina syyskuun loppuun saakka. Eikös se XCM:n SM ole myös joskus tuolloin. Tosin ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa mukana, mutta ajankohta tiedostettu.

Sitten viikon treenien kimppuun. Voimaharjoittelua oli samat kolme settiä kuin viikko sitten. Pohkeet kuntoutuivat juuri ja juuri jalkatreenipäivään mennessä ja armoa tuntematta pohjerääkki oli edellistäkin viikkoa raaempaa. Pettymykseksi jalat eivät kuitenkaan enää tulleet läheskään yhtä kipeiksi. Jaloilla on kyllä tullut tehtyä niin paljon viimeisimpien vuosien aikana, että nopeastipa niiden pitääkin tottua salirääkkiin. Toisin on tuon yläkropan kanssa, joka on enemmän kauhuissaan uudesta kurista. Mutta monta vuotta menikin lähinnä sillä ajatuksella, että kaikki lihas yläkropassa on turhaa painolastia juoksussa 🙂

Pyörällä olisi voinut ajaa useamminkin tai ainakin pidempään, mutta tänäänkin reilu pari tuntia oli maksimi sukka+kenkä+kengänpäällinen yhdistelmällä. Muuten hyvä setti merinovillaa ja softshelliä pitäisi kyllä äijän lämpimänä vaikka miten pitkään. Kootusti viikon pyöräilyt olivat tunti harjoitusvastuksella, noin tunti kuntopyörällä salitreenien lämmittelyjä ja reilu kolme tuntia maastopyöräilyä.
Loppuun vielä uusi osio, ”havaintoja viikon ajalta”, eli kootusti samaa scheißea, jota Twitteriinkin tulee syydettyä.
  • Suuresti arvostamani DC Rainmaker kävi Suomessa ja kirjoitti blogiinsa juoksulenkistään Helsingissä
  • Tour down under etappikisa alkaa Australiassa. Jussi Veikkanen on joukkueensa kapteenina ja lähtee parantamaan vuoden takaista 10. sijaa.
  • UCI:n XCO World Cup starttaa 10.4.2014. Ennakkomaistiaisia videon muodossa
  • Lunta ei täällä etelässä ole, mutta pakkasta ihan riittävästi
  • Merinovilla rules pakkaslenkeillä

Ja huomenna viikko alkaa tuttuun tapaan 6.45 salilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s