Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 12.1.2014 / viikkoyhteenveto

Olisikohan taas aika aloittaa viralliset viikkoyhteenvedot. Tämän vuoden maalit on jo valittu ja näin ollen seuraavan 38 viikkon aikana harjoittelu pitäisi hoitaa enemmän suunnitelmallisesti kuin hutkien. Ja tämä viikko on ollut hyvää aikaa harjoitella harjoittelemista 🙂 lieneekö sitten harjoitteluvaiheen syytä, että tällä hetkellä olotila ei ole paras mahdollinen, koska pohkeet ovat aivan jumissa torstain jalkatreenin jälkeen. Ei voi mitään muuta kuin raahata pohkeet mukana ja irvistellä siinä sivussa. Meno on välillä varsinaista katkokävelyä. Lauantain pyöräily sentään auttoi jossakin määrin etu- ja takareisiin, mutta tosiaankin pohkeet on vaan pahentuneet päivä päivältä. Onhan siitä kyllä aikaa, kun niitä on viimeksi tosissaan tullut treenattua kultaisella 90-luvulla.

Viikkoon on siis mahtunut yhteensä kolme voimatreeniä, jotka suoritin ammattilaisen ohjauksessa. Ajattelin, että tämä on varmin tapa saada suoritustekniikka kohdilleen heti alussa ja näinhän se menikin. Samalla sain hyvän harjoitusohjelman ja ohjeita myös toimivasta ruokavaliosta. Suosittelen. Tähän päälle ajoin yhden treenin harjoitusvastuksella ja pari maastolenkkiä. Lisäksi salilla tuli veivattua jossakin määrin kuntopyörää ja krossaria lämmittelyiden ja jäähdyttelyjen merkeissä.

Näissä merkeissä on viikko vierähtänyt ja tuleva viikko olisi tarkoitus aloittaa huomenna salilla klo 6.45. Raakaa, mutta minkäs sille mahtaa, kun vuorokaudessa on vain ne 24 tuntia.

Viikon treenit
(Testaan tässä samalla tekstin julkaisua iPadilla, joten kaikki omituisuudet ja kirjoitusvirheet menevät tänään Applen piikkiin 🙂 )

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s