Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 5.1.2014

Nyt on uusi vuosi saatu myös harjoituksellisesti käyntiin ja kieltämättä vielä pienellä säästöliekillä mennään. Ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa enemmän tai vähemmän ohjelmoitu harjoittelu. Varmuudella ohjelmoitua on 3 x viikossa tapahtuvat salitreenit ja siihen päälle pitäisi sitten yrittää suunnitella ja sovittaa lajitreenit. Viikolla 2-3 x harjoitusvastuksella ja viikonloppuna sään salliessa pitkä 3 h tai edes pitkähkö 2h maastopyörälenkki. Ainakin tuonne helmikuun alkuun yritän priorisoida enemmän salia ja katsotaan sen jälkeen onnistuuko pyöräilytuntien nosto vai mennäänkö edelleen sali edellä.

Base

Sää täällä etelässä on ihan normi Hakunilan SM-hiihtokeli. Räntää taisi eilen sentään sataa vajaa kymmenen minuuttia. Muuten kaikki taivaalta tuleva on vettä ja maastopyöräilykään (hiihdosta puhumattakaan) ei oikein tunnu huippuhauskalta lajilta. Jos tykkää, että muta ja rapa lentää ja mies sekä pyörä ovat joka lenkin jälkeen tehopesua vailla niin mikäpä siinä 🙂  Jees, tälle viikolle maastoajoa kertyi 7 tuntia, joista vuodelle 2014 jyvitetään noin 5. Harjoitusvastus tuli jätettyä täysin rauhaan ja sisäpyöräilyn osuudeksi jäi 10 minuuttia kuntopyörällä lämmittelyä. Että näin. Tästä eteenpäin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s