Kategoriat
Uncategorized

Hyvää joulua!

Taas pääsi joulu melkein yllättämään. Onneksi lahjojen hankinta oli kohtuullisen helppoa, ei hurjaa jonottamista Jumboon, Jumbossa ja Jumbosta. Ainoan iskun tuonne paikalliseen kauppakeskukseen tein tänään tasan klo 9.00. Paljon oli jo porukkaa paikalla, mutta parkkipaikka löytyi helposti ja kaupoissakin selvisin aika vähällä jonottamisella.

Kauppareissun jälkeen paluu ”arkeen” kilpakuntoilijaksi jalkatreenin merkeissä ja tuossa iltapäivällä ajoin vielä vähän vajaan tunnin harjoitusvastuksella kinkunsulattelulenkkiä noin niin kuin etukäteen. Siitä sitten legendaarisen home made maksalaatikon valmistukseen ja sielläpä se uunissa parhaillaan valmistuu. Ei voi olla huonoa, kun Wilma on jo tullut maistiaisia odottelemaan 🙂
2013 12 23 18 31 51 Snapseed
Ei se oikeasti voi huonoa olla, nyt ollaan jo parkkeerattu makuuasentoon… suorituspaineethan tässä nousee!
2013 12 23 18 42 31 Snapseed

Tässä vielä kuva Senaatintorilta vuosi sitten (vasemmalla) ja toissa päivältä. Lumen määrässä ei ole huimaa eroa, puhutaan vain senteistä, mutta lämpötila vasemmassa kuvassa oli jotakin -15 ja oikeassa +6. Ei ole vuodet samanlaisia.

Helsinki

Hyvää ja Rauhallista Joulua! Nyt on aika rauhoittua ja antaa vain olla… nimittäin se maksalaatikko on nyt valmista. Loppuun vielä yksi kuva Linzin joulumarkkinoilta 2012.

SAM 2492 valmis

Ja kerta kiellon päälle… Wienin vastaavat karkelot.

IMG 0061

Maastopyöräilijänä tähän on vielä pakko lisätä yksi kuva… oma ehdotukseni tähdestä. Hallitus ei hyväksynyt 🙂

IMG 1095 Snapseed

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s