Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 15.12.2013

Taas… tai siis yritän varoa aloittamasta näitä tekstejä sanalla taas, mutta edellisestä on aikaa yli 40 päivää, joten…

Taas on viikko takana ja pyörän kampi on pyörähtänyt noin 35 000 kertaa. Puolet tuosta harjoitusvastuksella ja toisen puolen ihan luonnon keskellä. Ei mikään ihmeviikko, mutta juurikin suunnitelman mukainen. 

Viime viikolla löysin trainerroad.com -sivuston, josta 10 taalan kuukausimaksulla pääsee käyttämään harjoitusohjelmia ja harjoituksia. Työasemaan asennetaan ohjelmisto, joka ant+ -tikun avulla (meikällä Garmin Forerunner 310XT:n mukana tullut tikku toimii) ottaa yhteyden harjoitusvastukseen/voimamittariin/sykemittariin… mitä nyt sattuu vain käytössä olemaan. Tämän jälkeen sitten äijä alkaa polkemaan harjoitusvastusta ja tietokone kertoo mitä tehdään ja tehdäänkö riittävällä teholla… kuulostaako pahalta? ei, jos ajattelee sen tietokoneen toimivan valmentajana.

Tosiaankin viime viikolla ajoin kolme tietokoneohjattua harjoitusta, joista ensimmäisenä oli tiistaina kynnystehotesti ja lopputuloksena ihan kokonainen watti oli tullut lisää tehoa 🙂
Seuraavana päivänä 4 x 8 min / sweet spot / kynnysteho intervalli höystettynä sprinteillä ja perjantaina vielä sekalainen setti tempo-intervalleja.

Näyttökuva 2013 12 15 kello 20 57 23

Näyttökuva 2013 12 15 kello 21 05 48

Eilen vuorossa oli reilun parin tunnin pk-maastolenkki ja tänään illalla tunnin mittainen mikä lie palauttava/morkkislenkki. Viikon hurjat lukemat 6 h 38 min, josta pyörällä 6 h 18 min ja loput 20 min kehonpainolla suoritettua voimatreeniä. Jälleen kerran voisi todeta, että tästä ei voi mennä kuin ylöspäin, mutta… enpä uskalla sanoa mitään. Tavoite on kuitenkin saada tulevalle viikolle jokunen tunti enemmän treeniä mittariin.

Näyttökuva 2013 12 15 kello 21 10 04

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s