Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 8.12.2013

Perjantaina semi-pitkä, lauantaina semi-pitkä, sunnuntaina? no tietenkin semi-pitkä. Jos jollekin tielle on lähdetty niin mennään se loppuun saakka. Ihan suunnitelmallinen päätös viikolle tästä tuli ja hyvin sain rasitusta kumuloitumaan kolmella n. 2 tunnin pk-treenillä. Toivotaan vielä positiivista vaikutusta kardiovaskulaariseen kuntoon ja muihin elimistön zydeemeihin.

Viikon lukemat tosiaankin kolme treeniä, kuusi tuntia ja kahdeksankymmentä kilometriä. Paljon tuli ajettua hitaita metsäpolkuja pitkin ja syke tuolla pk-alueen ylärajalla. Tulevan viikon harjoitukset pääasiassa harjoitusvastuksella ja tiedossa on ainakin kynnystehon testaamista ja pari sykettä nostattavaa intervallia, eli hieman vastakohtaa tämän viikonlopun ”pk-junnaamisiin”. Tosin tulevana viikonloppunakin tavoitteena on tehdä maastossa pk-treeniä, jos vain kelit  sen sallivat.

Odottelen myös lähipäivinä takuuhuoltoon mennyttä Garmin Edge 800:sta takaisin, tai itse asiassa odotan uutta laitetta, jos nyt web-seurannan kautta huollon lopputuloksen oikein ymmärsin. Joka tapauksessa pisteet Garminille.

IMG 1080
Ei täällä vielä kovin paljon lunta ole.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s