Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Lauantai 7.12.2013

Eilen tuli ajettua semi-pitkä pk-lenkki, joten luonnollisesti tänään oli vuorossa semi-pitkä pk-lenkki. Loogista, koska tässä vaiheessa vuotta kaikki lenkit ovat pk-lenkkejä 🙂 no ei sentään näin, mutta ajetaan nyt maastossa ennemmin pitkää ja kevyttä, kun taas harjoitusvastuksella mielekkäämpää on mennä lyhyempiä lenkkejä kovemmalla intensiteetillä.

Tavoitteena oli ajaa joku 2+ tuntinen, mutta käytännössä lenkki loppui 1 h 45 minuutin kohdalla tekniikan pettämiseen. Tällä kertaa ketjut katkesivat pyytämättä ja yllättäen (pyytämättä = yhtään sen enempää en tuossa vaiheessa tehoja käyttänyt). Tietenkään matkassa ei ollut mukana ketjutyökalua ja pikaliitintä, joten ei auttanut kuin pysäyttää Garmin ja laittaa pyörä työntöön. Törmäsin vielä matkalla pariin muuhun maastopyöräilijään ja vaikka kaverit kovasti yrittivät auttaa, emme kuitenkaan saaneet enää ketjuja tienpäällä korjattua. Joten ei auttanut muu kuin soittaa huoltojoukot noutamaan hieman kylmettynyt pyöräilijä.

Kotona korjasin ensin ketjut, sen jälkeen harjoittelin ketjutyökalulla pikakorjauksen tekemisen ja lopuksi lisäsin vielä ko. työkalun ja muutamia pikaliittimiä reppuun. Eli toista kertaa en aio ketjujen takia lenkkiä kokonaan keskeyttää.
Siis jotakin tuli tänäänkin opittua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s