Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Itsenäisyyspäivä 6.12.2013

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Itse aloitin päivän kaurapuurolla, kahvilla ja kuuntelemalla Porilaisten marssin, Jääkärien marssin ja Muistoja pohjolasta…muistaakseni vielä tuossa järjestyksessä. Siitä sitten pyörän päälle ja vuorossa olikin viikon ensimmäinen lenkki. Maltoin sentään näin pitkään ”potea” viisureiden poistoa. Yritin neuvotella hammaslääkärin kanssa jo ensimmäistä lenkkiä torstaille, mutta vastaus oli ”mitä pitempään kestävyysurheilija (kuntoilijahan minä olen) malttaa sen parempi”… ilmeisesti tässä vaiheessa joku lamppu päässä syttyi ja en jatkanut neuvottelua enää perjantain osalta, joten oletin kuntoiluluvan olevan nyt ok.

Keli alkaa olemaan täällä jo vähitellen talvinen, vaikkakin lumen määrää mitataan näillä leveysasteilla ennemminkin milleissä kuin senteissä. Pyöräksi valikoitui tänään täysjousto, koska siinä valmiiksi alla olevat Ardentit ovat todennäköisesti Rocket Ron / Racing Ralf -yhdistelmää pitävämmät renkaat lumikelillä. Nastoja ei vielä huvita laittaa alle, koska juurakossa ja kivikossa nastahävikki voi olla vähintäänkin huimaa. Pito-ongelmia lenkillä ei juurikaan ollut ja ns. läheltä piti tilanteetkin hoituivat ”huimalla” ajotekniikalla, joten itsenäisyyspäivän kunniaksi en joutunut tekemään tarkempaa tuttavuutta äitimaahan. Muuten sää oli kyllä aika märkää ja pikkuisen onnellinen olin, kun muistin puolessa välissä lenkkiä, että reppuun on todennäköisesti jäänyt viikon takaiselta lenkiltä varahanskat…joskus käy tuurikin 🙂

IMG_1070

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s