Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Maanantai 2.12.2013 / marraskuu

Se on jo marraskuukin takana, joten lyhyesti jotakin statistiikkaa siitä. 483 on pyöräilyn osalta kuukauden kilometrit ja siinä sivussa vielä vuoden toiseksi surkein suoritus. Ja voitto helmikuusta tuli ainoastaan kahta päivää pidemmän kuukauden turvin.

Tästä ei voi kilometrit enää vähentyä, joten joulukuun myötä harjoitteluun tulee mukaan määrätietoisuus ja suunnitelmallisuus, ylimenokausi tai muuten vaan laiskottelukausi on nyt lusittu. Tosin tähän kuukauden alkuun joudun vetämään lepoalkuviikon, kun tänään ”hautaan” pari uskollista viisaudenhammasta. Varmaankin siinä pitää muutama päivä kevyemmin ottaa.

Ei muuta kuin legot kuntoon ja baanalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s