Kategoriat
harjoittelu

Keskiviikko 27.11.2013 / Garmin Edge sanoo sopimuksen irti

Tuli pieni takaisku harjoitteluun, kun Garmin Edge 800 sanoi sopimuksen irti ja jos ei ihan pahimpaan mahdolliseen hetkeen niin ainakin aika lähellä sitä.

Ajoin tiistaina harjoitusvastuksella 20 min kynnystehotestin ja siinä vielä mittari näytti toimivan juuri niin kuin pitää. Mutta tämän jälkeen tietokone ei enää suostunut tunnistamaan Garminia ja oli siinä laitteen kielikin muuttunut itsestään Englanniksi. Lisäksi kaikki eri harjoitusnäytöt olivat hävinneet. Parin buuttauksen jälkeen Garmin ilmeisesti ”onnistui” resetoimaan itsensä ja viimeinen toivo meni siinä vaiheessa, kun alkumäärityksessä ainoa valittavissa oleva kieli oli Missing.

Ensi säikähdyksen ja uusien laitteiden hintojen selvittämisen jälkeen huomasin kuitenkin, että on tuolla takuu vielä voimassa, joten yhteydenotto Garminille. Suhteellisen nopeasti sain vastauksen, että lähetä laite huoltoon. Näillä ohjeilla laite lähti tänään kohti Lohjaa ja toivottavasti parin viikon sisällä tulee entistä ehompana takaisin.

Onneksi laatikon pohjalta löytyy saman firman 310XT, joka myös ymmärtää voimamittaria ja tätä kautta harjoittelu on ehkä pelastettu 🙂 Mutta se testidatan menetys harmittaa kyllä h*******ti. Muistin sentään suurin piirtein 20 minuutin keskiwatit, joten joku käsitys tämän hetkisestä kuntotasosta meikällä on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s