Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 10.11.2013

Viikko elämää takana ja positiivisesti ajatellen kesä viikkoa lähempänä.

Edelleen mennään jossakin harjoittelemisen ja harjoittelemattomuuden välimaastossa. Viikon erikoisuuksia olivat spinning -tyylinen sessio harjoitusvastuksella, rengasrikko, eturattaan kolmen pultin irtoaminen kesken lenkin ja persmäen laskeminen liukkaalla kalliolla, kun pyörä heitti selästä 🙂 Normiviikko.

Pyörälenkkejä tuli yhteensä viisi, yksi harjoitusvastuksella ja neljä ulkoilmassa. Ja voimaa tai ennemminkin lihaskestävyyttä tuli tehtyä perussetillä vatsat, punnerrukset ja pistoolikyykyt. Tulevalla viikolla olisikin sitten vuorossa pyörän osien päivittämistä. Odottelen huomenna saavani paketin, jossa on takapakkaan 28-33-40 -adapteri ja Shimano XT -jarrusetti. Niitä sitten kiinni ruuvaamaan ja kovaa testaamista.

Tässä vielä linkki 20 minuutin mittaiseen harjoitusvastuksella tehtävään harjoitussessioon. Yleensä meikällä on vaikeaa saada sykettä nostatettua sisäpyöräilyssä, mutta tuon treenin aikana pääsin kyllä helposti 95% maksimista. Ja ihan 20 minuuttiin en omaa treeniä jättänyt vaan ajoin ensin 30 min + tuo 20 min video + 10 min jäähdyttely.

Näyttökuva 2013 10 27 kello 19 01 51 Snapseed

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s