Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 3.11.2013

Taas yksi harjoitusviikko takana ja kalenterikin pyörähti siinä samalla marraskuun puolelle. Lenkkejä tuli ajettua kokonaiset seitsemän, joten määrä lipsui nyt vähän suunnitellusta ylöspäin. Osakiitos tästä veturimiehille, jotka järjestivät perjantaiksi työmatkapyöräilypäivän.

Nyt viikonloppu oli hieman kevennetty ja molemmille päiville tuli tehtyä parin tunnin maastolenkit ja tehoja ainoastaan tänään noin 17 minuutin verran XCO -radalla. Näillä pyöräilyillä viikkoon tuli harjoitustunteja reilut yhdeksän ja kilometrejä 190.

Mtb1111

Voimatreeni on edelleen maltillista ja pitää lähinnä sisällään itsensä kiduttamista punnerruksilla ja vatsoilla. Tulevalla viikolla mukaan tulee vielä jalkatreeniä & tasapainoharjoituksia. Tällä mennään marraskuu ja joulukuussa tälläkin rintamalla kovemmat treenit kehiin.

Lokakuun lukemista sen verran, että keventely näkyi ja tunteja kertyi yhteensä 34. Työmatkapyöräilyä tuli ainoastaan viitenä päivänä, joten suurin osa tunneista tuli kerättyä viikonloppuisin metsälenkeillä. Ei niin huono asia maastopyöräilijälle.

Näissä merkeissä jatketaan kohti tulevaa viikkoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s