Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 20.10.2013

Puolilaiska harjoitusviikko takana. Lenkkejä tuli väännettyä pyörällä yhteensä viisi, joista kaksi tuli työmatkasta (meno ja paluu), yksi harjoitusvastuksella ja pari kahden ja puolen tunnin maastolenkkiä nyt viikonloppuna. Siihen päälle kolme kevyttä settiä lihaskuntoa ja viikon tunnit luokkaa 8 ja risat.

Kun tälle linjalle on lähdetty, saa sama jatkua myös tulevalla viikolla. Eli luvassa ei ole viittä pyörälenkkiä enempää ja jos sen kolme voimaharjoitusta saan siihen päälle väännettyä niin tämähän menee kuin suunnitelmallinen harjoittelu. Eihän sen vielä pitänyt alkaa, eihän!

Pyörä odottaa pesua ja vahtikoira vahtii…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s