Kategoriat
harjoittelu

Tiistai 8.10.2013 / syyskuu

Syyskuu meni jo hyvän aikaa sitten, mutta pientä yhteenvetoa siitä.
Harjoittelun osalta tehot alkoivat laskemaan Luukin mtb-maran jälkeen, mitä nyt noilla viikonlopun maastolenkeillä ajoin fiiliksen mukaan välillä kovemmallakin sykkeellä. Muuten tosiaankin paluuta peruskestävyyden pariin ja lepopäiviäkin ihan riittävästi (8). Harjoitustunteja tuli 45, mutta hitaat maastolenkit rokottivat kilometrit alle tuhannen.
Ja nyt mennään jo lokakuuta. Harjoittelun teemana on tehdä sitä mitä huvittaa. Lähinnä tämä leikkaa työmatkalenkkejä, kun aamulla ei välttämättä vaan huvita… viime viikolla huvitti sentään kolmena päivänä, mutta tällä viikolla ei vielä kertaakaan. Illalla voisin kuitenkin lähteä testaamaan valotehojen riittävyyttä metsässä… jos huvittaa.
Ja sitä lihaskuntoa pitää alkaa myös vähitellen huoltamaan ja lisäämään. Reippaan metsärymistelyn jälkeen sen vaan huomaa, että lihasta voisi olla enemmänkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s