Kategoriat
pyöräily

Keskiviikko 28.8.2013

Laitetaanpa taas vaihteeksi päivitystä tänne, vaikkei tässä nyt mitään ihmeellistä kerrottavaa ole. Tällä hetkellä mennään ns. päämäärätöntä harjoittelua, mutta tulee tunteja ja kilometrejä tälläkin metodilla.

Vähän kyllä kisakalenteria tuossa katselin ja voipi olla, että yksi maastopyörämaraton pitää vielä käydä ajamassa, kun sellainen tuossa reilun 30 kilometrin päässä Luukissa reilun viikon päästä järjestetään. Pitää nyt katsoa ilmoittaudunko ajoissa ja vähän niin kuin ”sitoudun” kisaamaan vai jääkö tämä jälki-ilmoittautumisen piiriin… jälkimmäinen vaihtoehto ei vaan oikein meikällä toimi, kun kisa-aamuna aina tulee rakennettua joitakin ”loistavia” tekosyitä nukkua pitempään ja jättää kisa väliin. No katsotaan miten tämä tarina etenee…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s