Kategoriat
harjoittelu juoksu pyöräily

Tiistai 20.8.2013

Viikkoyhteenvetojen aika on nyt toistaiseksi ohi, joten pitää yrittää muuten muistaa päivittää tätä blogia ihan jollakin muulla aikataululla. Kisasta tuli toivuttua nopeasti ja nyt on vuorossa lomasta toipuminen (lue: työhönpaluushokki). Yksi päivä takana ja n päivää edessä ennen seuraavaa palkkapäivää/lomaa/eläkettä…

Tällä mennään, huomenna jatkuu taas kuukauden tauon jälkeen työmatkapyöräily, joten siitä se arki alkaa rullaamaan. Ja kävinpä muuten eilen suorittamassa vuoden neljännen juoksulenkin. Ne edelliset kolme olivat 1., 2., ja 4. tammikuutta, joten pientä taukoa on pitänyt. Syke oli matalalla, hengitys kulki loistavasti, mutta jalat väsyivät todella nopeasti. Eli juoksussa ja pyöräilyssä ei sittenkään taideta käyttää samoja lihaksia ihan samalla tavalla 🙂 Mutta haaveena voisi olla taas juosta syksyllä joku lyhyempi hölkkä. Puolikkaalle en kyllä jaksa lähteä tätä kuntoa enää jalostamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s