Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Keskiviikko 7.8.2013

Niin kuin tuossa twitterissä jo totesin, on palautuminen Jämin kisasta sujunut todella hyvin ja eipä tuo tunnu enää jaloissa painavan. Tänään kävin ajamassa täällä kotiseudulla noin neljän kylän lenkin hiekkateitä pitkin maasturilla 25,5 km keskarilla. Lähinnä palauttelevaa, mutta muutamat ylämäet vähän kovemmalla intensiteetillä. Siinä huomasin, että keuhkot ovat ehkä aavistuksen verran vielä väsyneet, mutta muuten olo on varsin hyvä ja levännyt.

Jep, seuraavaksi pitää alkaa miettimään mitä tuolla maastopyörällä haluan tulevaisuudessa tehdä. Se nyt on selvää, että citius, altius, fortius… mutta kehittämällä mitä ja miten? tästä se tuumaaminen lähtee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s