Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Keskiviikko 31.7.2013

Toistaiseksi valmistautuminen Jämille on sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Maanantaina kävin ajamassa kisareittiä noin reilun 30 km verran ja eilen loput reippaat 50 km. Monipuolista reittiä on tarjolla, mutta tekniset osuudet puuttuvat kyllä täysin. Tosin se ei pudota reitin arvoa pätkääkään. Maraton kisat voidaan ihan hyvin järjestää tämän tyyppisessä maastossa ja onhan sitten näitä maastopyöräilyn alalajeja, joissa päästään ajamaan ties missä juurakoissa ja kivikoissa.

Mutta täällä on tarjolla polkua, pururataa, metsäautotietä, hiekkapintaista maantietä ja vähän päällystettyäkin tietä. Pientä haastekerrointa saattaa tuoda joillakin pätkillä runsaasti tarjolla oleva upottava hiekka. Mutta muuten reitti on todella nopeaa ja hyvävauhtiseen ryhmään pääseminen kisassa on todella tärkeää.

Jees, tänään oli lepopäivä ja huomenna taidan käydä vielä ajamassa kisareittiä 15-20 km verran ja siihen sitten muutamia kovavauhtisia vetoja. Perjantaina pyörän virittäminen (lue: peseminen) kisakuntoon ja siinä se sitten olisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s