Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Lauantai 27.7.2013 / viikkoyhteenveto

Se on viikko starttiin ja oikeastaan kaikki tehtävissä oleva on nyt kunnon puolesta tehty. Enää pientä hiomista ja harjoittelun sudenkuoppien kiertämistä.

Viikkoyhteenveto tulee näin poikkeuksellisesti lauantaina, koska huomenna on ihan ohjelmoitu lepopäivä ja siinäpä se viikko 22/23 sitten onkin kasassa. Ensi viikolle tulee vielä muutama lyhyt, mutta terävä kisavauhdin etsimistreeni ja osa niistä tuleekin suoritettua ihan kisamaastossa ja -reitillä. Ihan on pro touhun makua 🙂

Mutta laitetaan viikko pakettiin:

Maanantai, ohjelmoitu lepopäivä
Tiistai, maastolenkki 2 h / mtb
Keskiviikko, ap ja ip normi / mtb
Torstai, Pitkä maastolenkki 4 h, pääasiassa pk, 40 min vk-tehoilla / mtb
Perjantai, maastolenkki 1 h palautellen ja tekniikka / mtb
Lauantai, 1 h maantietempo (tehot 51 min vk tai kovempaa, syke 46 min vk tai kovempaa) yhteensä 1 h 45 min / cx
Sunnuntai, ohjelmoitu lepo

Yhteensä: 10 h 40 min ja 220 km

cx = cyclocrossari maantiekiekoilla
mtb = maastopyörä
normi = perus pk-lenkki / työmatka noin 1 tunnin suoritus

Arvoin tosiaankin tämän päiväistä lenkkiä. Kovaa oli tarkoitus mennä, mutta maantiellä vai maastossa? Äkkiseltään maasto olisi  varmaankin tuntunut maastopyöräkisaa ajatellen luontevammalta vaihtoehdolta. Tiedossa on kuitenkin kovavauhtinen kisa, joten valinta osui maantietempoon, jossa ylämäet tuli vedettyä miestä säästelemättä. Sillä kaavalla siellä maastossakin tahtoo tulla ajettua. Lisäksi maantieltä sain powertapin avulla oikeita teholukemia ja niiden perusteella voi päätellä tai vähintäänkin arvailla missä kunnon puolesta mennään.

Pyöräkin alkaa olemaan kisaiskussa. Eilen tein siihen keulahuollon, eli keula atomeiksi, tiivisteet ja öljyt uusiksi ja kasaan. Näytti toimivan operaation jälkeen. Rose dr. Z:sta lainatut kiekot ja satula putkineen auttoivat keventämään pyörää 10,2 kiloon (ilman polkimia) ja eipä tuossa enää omalla osavarastolla ole lisää tehtävissä tai katsotaan vieläkö tuosta ”raadosta” löytyisi jotakin kevyempää osaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s