Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 16.6.2013 / viikkoyhteenveto

Se olisi sitten kevyempi viikko takana. Ainakin alkuperäisen 23-viikkoisen harjoitusohjelman perusteella. Tosin viikot menivät meikältä sekaisin ja kevennystä tarjosi ainoastaan sattumalta muiden kiireiden takia ohjelmoitu lepopäivä. Mutta nyt on 16 viikkoa takana ja 6 kunnon treeniviikkoa vielä edessä. Kunto tuntuu kehittyvän ihan ok, ainakin tällä viikolla ajetun tempo-testin perusteella kynnysteho on nytkähtänyt taas kymmenen pykälää ylöspäin.
Maantiellä olen ajanut lähiaikoina aika vähän, mutta tälle viikolle sain kehitettyä jo kolme treeniä, joista yksi juurikin tuo tee-se-itse-testi. Jämi MTB 84 näyttäisi olevan kovavauhtinen kisa, joten maantiepyöräilystäkin on todennäköisesti enemmän hyötyä kuin haittaa. Joku valmistava pitkä (4 h) maastolenkki pitää kuitenkin käydä lähiviikkoina ajamassa, jotta selviää miltä vauhdikkaampi maastopyöräily tuntuu yli 3,5 tunnin jälkeen ja muutenkin suurin osa harjoitustunneista tulee varmastikin kerättyä maasturilla.
Ja sitten viikon tekemiset:
Maanantai, maantiellä 1 h / cx
Tiistai, lepo
Keskiviikko, maastossa 2 h
Torstai, ap ja ip normi / mtb
Perjantai, ap ja ip normi / mtb
Lauantai, 40 min tempo + pitkät lämmittelyt ja jäähdyttelyt, yht. 2 h 15 min / cx
Sunnuntai, maantiellä reipas ja ylämäet kovaa -lenkki 2 h 15 min / cx
Yhteensä: 11 h 40 min ja 290 km.
cx = cyclocrossari maantiekiekoilla
mtb = maastopyörä
normi = perus pk-lenkki / työmatka noin 1 tunnin suoritus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s