Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Lauantai 11.5.2013

Tänään kävin taas ajamassa maastossa n. 60 km lenkin ja luulen, että alkuperäinen suunnitelma Korson MTB 32 km upgradetaan 64 kilometriin. Mitään käsitystä ei ole siitä miten kovaa tuolla pitäisi oikeasti ajaa, mutta 32 km alkaa tuntumaan jo naurettavalta matkalta, koska kisamaasto on meikälle suhteellisen tuttua ja kuusnelonen siellä kuitenkin on läpiajettavissa viime sunnuntain ja tämän päiväisen testilenkin perustella.

Päivän lenkkiin kului aikaa n. 3 h 20 min ja vähintään vk-sykkeillä mentiin vajaan tunnin verran, eli olisikohan tuo semi-reipas-ulkoilu, jos se nyt pitää johonkin kategoriaan laittaa. Tosin tuon ajan ja matkan keskinopeuden perusteella ei kannata hirveitä johtopäätöksiä vetää suuntaan tai toiseen. Mukaan mahtui ylivauhtisia asfalttipätkiä sekä eksymistä pienillä poluilla. Mutta jotakin suunnitelmaa pitää alkaa rakentamaan ja varmaankin ilmoittautuminen tulee laittaa vetämään mahdollisimman pian, jotten ala jänistämään.

harjoitusmaastoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s