Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 5.5.2013 / viikkoyhteenveto

Se on viikko 10/23 takana ja harjoittelukin alkaa olemaan hyvällä mallilla. Määrää tuli tälle viikolle ihan hyvin ja tehojakin riittävästi. Tosin voimatreenien kustannuksella mentiin, eli 100% harjoitustunneista oli pyöräilyä.

Arkipäivät olivat tuttuun tapaan kahden lenkin päiviä (töihin ja takaisin) ja tehotreenin yhdistäminen näihin on haastavaa, koska turvallista vauhtibaanaa ei juurikaan matkalla ole. Kun mennään pyöräteitä pitkin niin huomioon pitää ottaa kaikkien liikkujien turvallisuus ja nuo 30+ tempovedot (tai yleensä ottaenkin kovemmat vauhdit) eivät vaan onnistu, mutta sopivaan ylämäkeen saa vedettyä ihan sopivia vetoja ja maasturilla löytyy pitempiin vetoihin sopivaa hiekkabaanaa.

Maastolenkkejä pääsin ajamaan tällä viikolla lähes 7 tuntia ja pisin niistä oli tämän päiväinen 3 tunnin vääntö, jossa sykkeet pyörivät pk:n ja vk:n rajoilla ja ylämäet tehoja säästelemättä. Jossakin vaiheessa meinasi pekoni-kokkeli -aamupala tuntua pikkuisen liian hiilihydraattiköyhältä valinnalta, mutta yhdellä geelillä ja energiapatukalla homma korjaantui ja lenkki tuli poljettua kunnialla läpi. Tosin tubeless -takarengas oli jossakin vaiheessa ottanut kipeää tms., kun paineet oli lenkin aikana tippuneet kahdesta baarista vajaaseen yhteen. Mitään merkkejä vuodosta en löytänyt, mutta tulihan tuossa matkalla kolisteltua renkaita mihin sattuu ja hypittyäkin, eli en ihmettele yhtään.

Sunnuntain lenkki, kolme kierrosta tuolla sinisellä osalla reittiä.

Ja vedetään vielä kaikki yhteen:

Maanantai, crossarilla ap pk 1 h 5 min ja ip pk 56 min
Tiistai, crossarilla ap 1 h 10 min ja ip ylämäet kovaa ja isolla vaihteella 58 min
Keskiviikko, maasturilla maastolenkki 2 h ja taas teemana ylivaihteella vääntämistä
Torstai, crossarilla ap pk 1 h 7 min ja ip 53 min sisältäen jotakin vetoja
Perjantai, crossarilla ap pk 1 h 1 min ja ja ip myötätuulesta nautiskellen palauttavaa 59 min
Lauantai, maasturilla 1 h 45 min pk-tasoista
Sunnuntai, maasturilla 3 h pk:n ja vk:n rajamailla.

Yhteensä: 15 h ja 324 km.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s