Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Maanantai 29.4.2013

Pienimuotoinen tutkielma tuulen vaikutuksesta pyöräilyssä. Vastatuuleen aamulla töihin mennessä ja myötätuulessa kotiin. Vertailukohtana kilometrin pätkä suhteellisen suoraa tienpätkää Vanhan Tuusulantien varressa Tuomarinkylän kohdilla.

Ensin aamuinnolla vastatuuleen. Mikäpä sen mukavampaa ensimmäisenä työpäivänä loman jälkeen.

Ja illalla työpäivän jälkeen myötätuulessa kotia kohti.

Mitä tästä opimme? Ei yhtään mitään. Nollatutkimus, tehot heittivät aamun ja illan välillä lähes 10%, tuulen voimakkuudesta ei ole mitään tietoa jne… Eli samaa tasoa kuin keskimäärin tiedotusvälineissäkin julkaistavat ns. tutkimukset. Mutta siitäkin huolimatta loppupäätelmä: myötätuuleen on helpompi mennä kuin vastatuuleen. M.O.T.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s