Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 28.4.2013 / viikkoyhteenveto

Se on nyt viikko lomaa takana ja jonkinlainen työhön sopeutumisviikko edessä. Tuota auttaa keskiviikoksi sattuva vapunpäivä (oikein teemaan sopivasti työläisten juhla), eli kaksi töitä – yksi vapaa – kaksi töitä – ja viikonloppu. Keskiviikon juhlallisuudet taidan jättää kuitenkin väliin ja lähden testaamaan joko metsäpolkuja pääsee miten hyvin ajamaan.
Ajoitin tarkoituksella myös kevyemmän harjoitusviikon loman ajaksi ja hyvä niin. Kroppa kiittää. Tein kuitenkin viikon aikana kolme voimatreeniä ja pyörän selässä kävin neljästi, eli jotakin tuli kuitenkin tehtyä päivittäin. Pari kertaa kävin ajamassa maasturilla ja ihan vähän eksyin jo metsänkin puolelle, mutta mitään ajokelpoista pitempää pätkää en löytänyt, joten enemmänkin nuo lenkit olivat tekniikkakikkailua. Testilenkistä kirjoittelinkin jo perjantaina ja tänään puolestaan kävin ajamassa vajaan 50 kilsaa ja tunnin verran yritin pitää tehoja vähintään tempo alueella (vk:n alarajoilla), mutta tehomittari ei ole huijattavissa ja todellisuudessa ”laatua” oli treenissä 45 minuutin verran. Löysäilyä siis.
Muilta osin loma on mennyt autotallia siivotessa, rautakauppoja kiertäessä ja maastopyörää huoltaessa. Rock Shockin keulan avaaminen hieman jännitti, mutta eipä tuo mitään avaruustiedettä ollut, joten näyttää siltä, että uudet öljyt pysyvät sisällä ja keula joustaa niin kuin pitää.
Ja vielä kootusti viikko 9/23 kasaan:
Maanantai, voimaharjoitus 45 min.
Tiistai, maastopyörällä 1 h 10 min.
Keskiviikko, voimaharjoitus 55 min.
Torstai, maastopyörällä 1 h 5 min.
Perjantai, crossarilla 30 min tempo-testi, yhteensä 1 h 11 min.
Lauantai, voimaharjoitus 50 min.
Sunnuntai, crossarilla 1 h 40 min.
Yhteensä: 7 h 30 min ja pyörällä 120 km.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s